Pregled Biznis kartica – Moja mBanka Biznis

Izborom stavke Kartice iz menija – u gornjem delu ekrana, dostupne su debitne i kreditne kartice koje imate u Raiffeisen banci i koje se vode na firmu za koju imate ovlašćenje. Prevlačenjem prsta levo-desno možete se pozicionirati na željenu karticu, a za svaku od njih su Vam dostupni:

  • Detalji- tip kartice, stanje, raspoloživo stanje (za kreditne), rezervisana sredstva, računi za koje je kartica vezana i spisak dodatnih kartica. Klikom na dodatnu karticu možete videti osnovne podatke o dodatnoj kartici, dok za nepreuzete postoji i informacija u kojoj filijale banke se nalazi, gde je moguće preuzimanje
  • Promet- u okviru ove opcije je pregled svih transakcija izvršenih po računu za koji je kartica vezana, pri čemu je dostupno i filtriranje transakcija
  • Potrošnja- ovde su prikazane sve transakcije koje su izvršene po svim dodatnim karticama vezanim za firmu. Prikazan je period od mesec dana, ali se preko filtera mogu menjati datumi, kao i birati pregled po konkretnoj dodatnoj kartici.

Osnovne informacije o Biznis kartici možete proveriti i na svom ličnom profilu kao fiziko lice gde takođe privremeno možete blokirati karticu u slučaju gubitka ili sumnje na zloupotrebu. Detaljnije na Aktivacija/ blokada kartice putem Moja mBanka aplikacije za stanovništvo.

Da li ti je ovaj tekst pomogao?

Related Articles

Dokumentaciju i korisnička uputstva
za digitalne usluge možete preuzeti u PDF formatu
OVDE