WEB kredit/ stanovništvo

Dostupan svim građanima u iznosu od 8.000 do 400.000 RSD.

Način apliciranja

Putem linka na internet sajtu na kom vršite kupovinu.

Za iznose kredita preko 60.000 RSD potrebna su Vam poslednja 3 mesečna izvoda po tekućem računu na koji primate zaradu, isključivo u PDF formatu. Apliciranje nećete moći da završite ukoliko dostavite skenirane izvode, platne listiće i druga dokumenta.
Ukoliko ste klijent Raiffeisen banke i imate evidentiranu zaradu, izvodi Vam nisu potrebni.

Proces apliciranja započinjete na onlajn prodajnom mestu trgovca

Ubacite u korpu artikle koje želite i kao način plaćanja izaberite Web kredit Raiffeisen banke, nakon čeg a ćete biti preusmereni na stranicu Raiffeisen banke gde ćete se upoznati sa pogodnostima Web kredita. Iznos je jednak iznosu kupovine, a rok otplate može biti od 3 do 24 rate.

Za naše klijente, omogućen je kraći proces!

Postupak je skraćen jer se podaci korisnika učitavaju iz sistema banke, preskače se proces video identifikacije!

Kliknite na dugme Za Raiffeisen korisnike kraći i brži proces ulogujte se u svoju aplikaciju i započnite proces. Ukoliko aplicirate putem računara, aplikacija će Vas odvesti direktno na Raiffeisen Online, a ukoliko aplicirate putem mobilnog telefona u Moja mBanka aplikaciju.

Lični podaci

Prilikom apliciranja važno je da unesete ispravne lične podatake.

Broj telefona na koji će Vam biti prosleđen SMS kod za verifikaciju i potpisivanje dokumenata. Kao i imejl adresu na koju ćete u toku procesa dobiti predugovornu i ugovornu dokumentaciju i link za nastavak procesa, ukoliko ga u nekom trenutku prekinete. Link je aktivan sedam dana.

Video identifikacija i potpisivanje ugovora

Na kraju da bi proces bio uspešno završen potrebno je da uradite video identifikaciju i da dokumentaciju koja će Vam biti prosleđena putem mejla potpišete elektronskim potpisom – tako što ćete uneti verifikacioni kod koji Vam je poslat putem SMS-a.

Elektronski potpis je vremenski ograničen (5 minuta) i ima jednokratnu primenu za potpisivanje ugovora.

Da li ti je ovaj tekst pomogao?

Related Articles

Dokumentaciju i korisnička uputstva
za digitalne usluge možete preuzeti u PDF formatu
OVDE