Aktivacija Moja mBanka Biznis

Nakon što na počenom ekranu kliknete na aktivaciju naloga, potrebno je da izaberete opciju Pravna lica, a potom jednu od dve ponuđene opcije:

  1. Nemam korisničko ime i lozinku– ukoliko prvi put kreirate nalog ili ste zaboravili koriničko ime i lozinku koje ste ranije kreirili.
  2. Imam korisničko ime i lozinku– ukoliko znate korisničko ime i lozinku za logovanje na moja eBanka aplikaciju

1. Nemam korisničko ime i lozinku

Unosite MB firme/PIB ili broj računa, vaš lični JMBG kao ovlašćenog lica i broj telefona koji je prijavljen u banci za digitalne usluge.

Imejl adresa nije obavezno polje.

Aktivacioni kod možete dobiti lično u filijali nakon dodele ovlašćenja za digitalne usluge ili pozivanjem Kontakt centra sa broja telefona koji je definisan za digitalne usluge.

Nakon unosa Aktivacionog koda koji Vam je stigao putem SMS poruke u odgovarajuće polje, potrebno je da kreirate korisničko ime i lozinku. Ovi podaci će Vam služiti za logovanje na Moja eBanka Biznis aplikaciju, ukoliko su Vam za nju dodeljena ovlašćenja i za ponovno aktiviranje naloga (kao u primeru ispod) u slučaju potrebe ponovne aktivacije aplikacije.

Na kraju ostaje samo još da kreirate PIN koji će Vam služiti za logovanje na mobilnu aplikaciju i potvrdu naloga na istoj.

2. Imam korisničko ime i lozinku

Ukoliko ponovno aktivirate aplikaciju i znate svoje korisničko ime i lozinku birate ovu opciju.

Unosite korisničko ime i lozinku, nakon čega će Vam automatski stići Aktivacioni kod, koji unosite u odgovarajuće polje.

Na kraju kreirate PIN koji služi za logovanje u mobilnu aplikaciju i potvrdu naloga.

Da li ti je ovaj tekst pomogao?

Related Articles

Dokumentaciju i korisnička uputstva
za digitalne usluge možete preuzeti u PDF formatu
OVDE