Potvrda naloga na Moja eBanka Biznis

:

Nalozi uneti na Moja eBanka Biznis aplikaciji mogu se potvrditi Jednokratnom lozinkom ili Mobilnim potpisom, koje kreirati u Vašoj Moja mBanka Biznis aplikaciji.

Nakon što popunite nalog, na dnu će Vam biti ponuđena opcija potvrde naloga, a u zavisnosti od Vašeg izbora kreiraćete odgovarajući kod na Moja mBanka Biznis.

Na Mobilnoj aplikaciji na početnom ekranu za logovanje u donjem meniju izaberite opciju Token. Nakon logovanja u aplikaciju opciji Token možete pristupiti i iz glavnog menija.

Potvrda jednokratnom lozinkom

Klikom na opciju Kreiraj jednokratu lozinku, aplikacija će tražiti vaš PIN, ili ćete putem Biometrije potvrditi identitet nakon čega će Vam se na ekranu pojaviti kod, koji je moguće kopirati u memoriji telefona.

Jednokratna lozinka takođe služi za potvrdu transakcija vašim platnom karticom na Internet prodavnicama.

Potvrda Mobilnim potpisom

Ukoliko plaćate veći iznos, aplikacija će Vam ponuditi da potvrdite nalog Mobilnim potpisom.

Za razliku od jednokratne lozinke, gde samo unosite PIN za kreiranje koda, kod mobilnog potpisa je potrebno uneti iznos i račun primaoca u formatu kako je prikazano na prozoru za potvrdu naloga na Moja eBanka Biznis aplikaciji.

NAPOMENA: Iznos i broj računa moraju biti isti kao što vam je prikazano na eBankingu, pa razliku može napraviti tačka/zarez kod decimalnog iznosa plaćanja ukoliko se razlikuju tastature.

Kako se kreira jednokratna lozinka za potvrdu paketa naloga dostupno na Potvrda paketa naloga na Moja eBanka Biznis.

Da li ti je ovaj tekst pomogao?

Related Articles

Dokumentaciju i korisnička uputstva
za digitalne usluge možete preuzeti u PDF formatu
OVDE