Moje finansije – ROL – FL

U podmeniju Kategorije možete izabrati opciju Račun/Kreditnu karticu čiji promet želite da pregledate a uz pomoć filtera možete birati željeni period i vrstu transakcija (uplate ili isplate). U prometu je moguće podeliti određenu transakciju uz pomoć opcije Podeli i dodeliti posebnu Podkategoriju

U koloni Kategorija su prikazene kategorije po definisanim pravilima, ali u svakom momentu imate mogućnost da po svojoj želji kategorišete transakciju.

Podmeni Budžeti omogućava da definišete iznos koji planirate da potrošite u periodu od mesec dana, po kategorijama. Ova opcija olakšava praćenje iskorišćenosti planiranih budžeta.

 Nedefinisanim transakcijama je moguće dodeliti kategoriju klikom na polje Nedefinisano i odabirom željene kategorije iz padajuće liste.

Opcija Kalendar daje mogućnost evidentranja podsetnika o budućim potrošnjama (čekovi, rate kredita).

U podmeniju Pravila možete da formirate svoja pravila za kategorizaciju transakcija, kao i izmenu već definisana pravila.

Klikom na novčiće u gornjem desnom uglu otvara se prozor za kreiranje pravila. Unesite ime pravila kao i željene uslove (po čemu će transakcija biti kategorisana na osnovu teksta iz opisa transakcije). Potrebno je selektovati kategoriju, pri čemu postoji mogućnost izbora neke postojeće ili definisanja nove. Pravilo se čuva klikom na dugme Sačuvaj pravilo.

Da li ti je ovaj tekst pomogao?

Related Articles

Dokumentaciju i korisnička uputstva
za digitalne usluge možete preuzeti u PDF formatu
OVDE